גרד בעור

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/04/2015 | 19:41 | מאת: נעה

שלום אני עובדת במעבדה , לאחרונה בכל פעם ששמה כפפות לאחר מספר דקות מתחילה לחוש גרד מציק בכפות הידים ללא קשר לסוג הכפפה, עצם כיסוי כך היד , מה יכןל לגרום לתופעה?

הדבר יכול לנבוע ממספר גורמים וללמד על מדוון דברים. יש אנשים שמפתחים אלרגיות, יש אנשים שעור שלהם לא מגיב טוב לכפפות מכל סוג, יש אנשים המפתחים מחלות עור שונות,יובש ועוד. כדי לקבוע במדויק עליך לפנות לרופא, רצוי תעסוקתי. בכל מקרה בתור עובדת מעבדה את לא יכולה לעבוד ללא כפפות כך שרצוי להגיע לרופא בהקדם כדי למצוא פתרון מתאים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות