עובש בדירה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/04/2015 | 03:58 | מאת: ר

רק לפני כמה ימים הבנתי שהכתמים השחורים על תקרת האמבטיה, ועל אחד הקירות בחדר מגורים- הם עובש. אתמול ניקיתי את הכתמים- עם מים ואקנומיקה, אבל חלק לא הצליח לרדת. חייתי עם העובש הזה 8 חודשים- האם ייתכן שזה גרם לי נזק? במידה וכן האם הייתי צריך לחוש בתופעות של זה? מהם הסיכונים של העובש? למה הוא יכול לגרום? האם באמת הוא מאוד מסוכן? תודה

כדאי לטפל בעובש בצורה יסודית לקראת הקיץ. כי לא נעים שיש עובש בדירה. עובש לא טוב כי עלול לגרום לאנשים רגישים אלרגיה המתבטאת באי נוחות גופנית, לדוגמא נזלת, עיטושים, פריחה שיעול, עיניים אדומות ודומעות ועוד. התופעות מגיעות מידית לא אחרי חודשים ושנים. מאוד לא נעים ונוח. יש סוג אחר שם עובש, שחור, גם במקרה זה התופעות מגיעות מיד ולא לאחר חודשים ושנים. אם היו לך מהתופעות האלה אין ספק שהיית מגיעה לראות רופא תוך מספר שעות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות