גלי אלומניום עם מכסה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/03/2015 | 19:15 | מאת: טל

שלום הבנתי מדבריך שהכלים הפשוטים מאלומניום לא בריאים לשימוש, רציתי רק לדעת אם אני אופה בהם לחם ומרפדת עם נייר אפייה גם מתחת למכסה שסוגר על המאפה,האם המאפה לא יקבל שום חומר מהאלומניום? הנייר ממש מגן? תודה רבה על התשובה.

כן, הניר מהווה מגן הבעיה הנה במגע הישיר של האלומיניום עם המזון. הרבה פעמים תוכלי לראות חומר אפור-שחור שנצמד לעוגה/פשטידה כאשר משתמשים בתבניות אלומיניום או בניר אלומיניום, או התפוררות של הניר והחתיכות נכנסות לאוכל. המכסה לא נמצא במגע ישיר. אם הוא כן, אז, כדאי לדאוג להפרדה שלו מהתבשיל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות