WI.FI

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/03/2015 | 19:10 | מאת: שירה

שלום רב בבית חולים שאני עובדת התחברו עכשיו ל- WI FI. האם זה מסוכן לבריאות? לאחרונה נשמעו הרבה קריאות להסיר רשת אלחוטית זו מבתי ספר עקב דרישות ההורים והיה רעש מדאיג סביב זה. האם אנו העובדים בטוחים? המון תודה.

מניחה שיש לך WI-FI במכשיר הסלולרי שלך... ובבית לאינטרנט... לפכי המידע המצטבר אין פגיעה בריאותית כתוצאה מעבודה או שימוש ב WI-FI הדרישה של הורים להסיר רשתות אלחוטיות בבתי ספר נובע מחוסר ידע ומפחדים לא מבוססים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות