איזה חומר עדיף?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/03/2015 | 11:58 | מאת: הדס

שלום רב, אני מתלבטת בין שני סילרים (חומרי איטום) לאבן. יש לי את מפרטי msds של שניהם. שניהם על בסיס מים ולטקס. והחומרים קצת שונים. בנוסף יש הבדל בפליטת voc של כל אחד מהם (חומר מבריק voc<100 או חומר מט voc<250 איך ניתן לקבל החלטה מושכלת? תודה. תודה.

המידע שסיפקת לא מאפשר לענות על השאלה. מפרטים אינם גליונות בטיחות.

20/04/2015 | 17:16 | מאת: הדס

שואלת שוב ומדייקת. יש לי גליונות בטיחות של 3 חומרים שונים. Material Safety Data Sheet עלי להכריע מי מהם הוא הבטיחותי ביותר. האם יש באפשרותך לעזור לי בנושא או להפנות אותי למישהו שמתמצא בתחום? תודה רבה!

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות