האם עובש ורטיבות בקירות יכולות לגרום לכאבי ראש ?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/03/2015 | 11:06 | מאת: יעל

שלום רב אני גרה בדירה שכורה כמעט שנתיים, סימני הרטיבות והעובש החלו 3 חודשים לאחר כנסתי, התראתי את בעלת הבית אך היא מתעלמת, המצב החמיר והרטיבות והעובש היגיע לקירות בחדר השינה, אני בשנה האחרונה לוקה בהרבה כאבי ראש, מיגרנות עם הקאות, עייפות בלתי מוסברת, האם זה יכול להיות קשור למצב הרטיבות והעובש? אני גיליתי את הרטיבות בח' השינה רק לפני 4 חודשים והמצב החמיר, הכתם התפשט, וגבהה, ונוצרו פטריות שחורות וריח נוראי ...אשמח לתשובה בהקדם.

עובש ורטיבות יכולים לגרום להרבה סימטומים, כאב ראש הוא אחד מהם. חשוב מאוד לגשת בהקדם לרופא שיבדוק אותך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות