מוצרי זכוכית מיפן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/03/2015 | 10:54 | מאת: רונית

קניתי לפני כשנה מוצרי זכוכית של חברת "סוגה" שהינה חברה יפנית ומאז אני מוטרדת מעט לגבי סיכון הקיים במוצרים אלו. למיטב ידיעתי זכוכית מיוצרת מחול מיוחד באתר החברה מצויין כי הם משתמשים בחול אוסטרלי או יפני. לאור אסון פוקושימה שאירע לפני ארבע שנים האם יש סיכון שחול מזוהם למעשה מצצוי בכלי הזכוכית בידה ששויה להוות סיכון? בתודה מראש

הסירי דאגה מליבך. יפן הנה מקום מסודר, ומפעל סוגה אף הוא. כל חומר נבדק. גם כאשר מוצרים מגיעים לארץ בדאר הם נבדקים לקרינה מסוכנת ולעוד. בנוסף מיקום המפעל מרחק גדול מאוד מפוקושימה, כך שלא סביר שבכלל החומר נפגע. בנוסף, סביבת החיים שלך יש בה חומרים וקרינה מייננת, לדוגמא ראדון, סיגריות, פירות וירקות שיש בהם כמות קטנה של חומרים רדיואקטיביים, מה לעשות זה החיים וכל דבר שמגיע מהאדמה יהיה בו חומר רדיואקטיבי. חלק מהקיום. אך, אם תשאלי אם אפשר להמנע או להוציא, אז לא וגם לא כדאי כי המערכת החיסונית שלנו צריכה חשיפות קטנות גם של קרינה מייננת מחומרים רדיואקטיביים כדי להתחזק. אז, תהני מהכלים שרכשת.

15/03/2015 | 09:22 | מאת: רונית

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות