שאלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/03/2015 | 14:54 | מאת: ליאנה

שלום ותודה על תשובתך הקודמת. מה הצורה הכי יעילה לנקות עשבי תיבול ועלים ירוקים כמו שמיר, פטרוזילה וכו' מהדברה. האם סודה לשתיה יעיל? האם אפשר להסתפק במים? או שמא כשמדובר בירקות בעלי שטח פנים גדול כמו עלים כדאי להקפיד על אורגני? תודה

1. פורום זה איננו פורום מזון!!! 2. סודה לשתיה טובה לדוגמא לניקוי אבנית, נגד צרבת ובשביל להתפיח עוגה, לא לניקוי ירקות 3. ירקות המגיעים הביתה הם ללא חומרי הדברה. הדבר נבדק על ידי הרשתות ומדגמית על ידי משרד הבריאות/החקלאות. 4. הניקוי הוא לסילוק לכלוך וזיהום ביולוגיים אם ישנם. מים וסבון טוב מאוד, מעט חומץ עושה עבודה טובה גם כן, במיוחד לחיטוי ולטיפול בתולעים במוצרים עליים. 5. אין שום העדפה תזונתית למוצרים אורגניים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות