זיהום אויר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/03/2015 | 04:14 | מאת: ליאנה

שלום רב, בכוונתנו לרכוש דירה הצמודה לכביש בו עוברת גם תחבורה ציבורית. רצינו לדעת כיצד ניתן לברר את רמת זיהום האויר באותו רחוב בטרם נרכש את הדירה. כיצד ניתן לברר זאת? תודה למפרע.

האחריות הנה של המשרד להגנת הסביבה. הם מבצעים ניטורים בכבישים, אך לא בכולם. תפני אליהם. אם יש להם יתנו לך. אם אין, את יכולה להזמין בדיקה בתשלום מהמשרד להגנת הסביבה או מבודקים מוסמכים. ותבדקי גם כיווני רוח. אם הרוח מביאה או מרחיקה הזיהום מהדירה.

05/03/2015 | 13:10 | מאת: ליאנה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות