שאלה ממש דחופה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/03/2015 | 23:52 | מאת: noname

אהלן. אני בן 17 שוקל 64 ק"ג מטר 74 משהו כזה היו לי שיעולים טורדניים קצת והרופא אמר שיש לי כנראה ברונכית ושזה לא יהפוך לנאומוניה דלקת ריאות אני צריך לקחת אנטיביוטיקה 10 ימים סוג האנטיביוטיקה היא רוליד 150 אני אמור לקחת 20 כדורים כבמשך 10 ימים בכל יום 2 כדורים. סיימתי את הטיפול ביום שבת בשעה 21:00 זאת אומרת את הכדור האחרון שנשאר לקחתי ביום שבת ביום שלישי יש לי מסיבה ואני רוצה לשתות אלכוהול האם מותר? זה יגרום לאיזה נזק? או שהכל כרגיל ואפשר לשתוות. המסיבה היא ביום שלישי בערב ואני סיימתי את הכדורים ביום שבת בערב משמע עברו 3 ימים. חשוב לי לציין שיום יומיים לפני סיום הכדורים הקאתי.

בגילך בלי קשר לאנטיביוטיקה אסור לך לשתות אלכוהול, בשום מקרה ובשום מצב, לא מסיבה ולא פורים. מאוד לא בריא ומסוכן ולא נדבר על כך שזו עברה פלילית.

02/03/2015 | 15:18 | מאת: noname

02/03/2015 | 19:12 | מאת: שמשם

חבל שבני נוער מעדיפים שתיה של אלכוהול במקום לדאוג לבריאותם. ההגבלה בגיל איננה סתם, אלא כי הפגיעה בצעירים קשה יותר מאשר במבוגרים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות