כאבי ראש בזמן שיחות בסלולר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/02/2015 | 16:22 | מאת: רביב

ידידה אמרה לי שהיא שמה לב שבכל פעם שהיא מדברת בסלולר יש לה כאבי ראש. לאחר שהיא החלה להשתמש באוזניות - כאבי הראש פסקו, אבל לקח לה שנה להבין את זה. המכשיר שלה ישן מהדור השלישי, לא סמארטפון. האם ייתכן שהוא פולט יותר מדי קרינה? האם היא צריכה להחליף אותו?

יש אנשים רגישים לשדות אלקטרומגנטיים ולפעמים יפתחו כאבי ראש. אם שימוש באזניה פותר הבעיה אין שום צורך או סיבה להחליף מכשיר. זה בדרך כלל הפתרון המומלץ לאנשים שנגרם להם כאב ראש. אם נגרם לה כאב ראש ללא אזניה, גם מכשירים דור מתקדם יותר עלול לגרום לכאב ראש. כאב הראש גורם לאי נוחות, אך לא אמור לגרום לפגיעה בריאותית אחרת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות