תודה ושאלה נוספת אחרת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/02/2015 | 04:01 | מאת: תמי

ראשית, תודה על תשובתך בעניין העובש. להלן שאלתי הנוספת: הכנתי עוף למרק עוף והמים התחממו אך לאחר כמה דקות כיבתי את האש והשארתי את העוף במים החמים לכמה דקות בסיר סגור. כשחזרתי כעבור כמה דקות פתחתי את הסיר - החלק התחתון של העוף היה חם וחלקו העליון קר. האם אפשר להשתמש בו למרק או שבדקות ששהה במים החמים הוא פיתח חיידקים ומוטב להימנע. הסיר היה סגור במהלך אותן דקות עד שפתחתי לבדוק וגיליתי . תודה רבה.

השאלות שלך הן גבוליות לפורום זה כדאי ומומלץ שתשאלי אותן בפורומים של אוכל. מזון לא מתקלקל במהירות כל כך גדולה. עוף שנרכש במקום מסודר בדוק ואין בו סיכון. יקח לו שעות ארוכות, כדי להתחיל להתקלקל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות