קרינה ממיטה מתכווננת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/02/2015 | 10:01 | מאת: איתי

שלום רב אנו מעוניינים לקנות מיטות מתכווננות עבורנו ועבור ילדינו. אני לא מציח להבין האם מדובר בסכנה בריאותית או שכיום המיטות האלה בטוחות לגמרי. האם תוכלו לעזור? ב-2 חברות שונות שהיינו אצלהם אמרו לנו שאין קרינה אלא רק בזמן ההפעלה של המיטה ומדובר בקרינה זניחה לחלוטין תודה

לא יודעת לגבי בטוחות לגמרי, כי יש עוד גורמי סיכון שיש לבדוק. אך, בנוגע לשאלתך. מדובר בשדה אלקטרומגנטי שנוצר בהפעלה של כל מכשיר חשמלי. הכוונון מתבצע עם חשמל, אז בזמן הזה יש שדה. ברגע שעוצרים, או מכבים אין יותר. אז, מדובר בזמן קצר. לגבי הסיכון, אם בכלל, לא קיים עד זניח לגמרי.

14/02/2015 | 12:07 | מאת: איתי

תודה רבה על תשובתך האם תוכלי לפרט מעט מהם גורמי הסיכון הנוספים שיש לבדוק?

לדוגמא: החומרים מהם עשו המזרון, מסגרת המיטה עמידות לאש נקודות לכידה וצביטה האם יש חשש להלכדות ראש (של ילד)

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות