מודם סלולרי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/12/2014 | 18:25 | מאת: ענת

אני מחלימה מסרטן שד, לאחרונה רכשתי מודם סלולרי למחשב שלי. האם בגלל רקע זה אני נמצאת בסיכון גבוה יותר להשפעות הקרינה מאדם שלא חלה בסרטן? האם כדאי שאוותר על מכשיר זה, או די לנקוט באמצעי זהירות כמו מרחק של 20/30 ס"מ מהמכשיר?

קודם החלמה מהירה ובריאות. כדאי להשתמש במינוח המדויק, ולא בסלנק שכבר עוזר כדי להרגע. מדובר בשדות אלקטרומגנטיים ולא בקרינה כמו שיש בטיפולים כימותרפיים או בצילומי רנטגן ו CT. מדובר בשדות אלקטרומגנטיים הנוצרים בשימוש בכל מכשיר חשמלי, רדיו טלויזיה ומיקרוגל. העוצמות נמוכות ואין מידע שיש פגיעה מסרטנת. בכל מקרה אין סיבה לשבת ממש על מכשיר חשמלי, או מודם סלולרי, 20-30 ס"מ מעולה, ולוותר ממש לא, תקשורת עוזרת להחלמה.

21/12/2014 | 17:28 | מאת: ענת

תודה רבה ד"ר ורד קויפמן

בבקשה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות