לגיונלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/12/2014 | 21:35 | מאת: עדי

בת 35. ברקע חשד ללופוס. אתמול הייתי בצימר ונכנסתי שם לגקוזי עם מים שלא הוחלפו ארוכה( הסתבר בדיעבד) הגקוזי היה במקום סגור ולא מאוורר. כמו כן לאחר מכן עשיתי אמבטיה ארוכה בחדר שגם הוא לא היה בשימוש הרבה זמן ולא נתתי למים לזרום לפני. מה הסבירות להדבקה בלגיונלה? חוששת מאד. מה ניתן לעשות כעת?

רוב מכריע של צימרים ומלונות אין בהם ליגיונלה, וכך גם הבתים שלנו. זה שהמקום סגור לא הוא הגורם לליגיונלה אלא זיהום בצנרת. בכל מקרה אם את חוששת או שמישהו ששהה בצימר חלה, תפני לרופא שיבדוק אותך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות