דחוף- איזה חומר כביסה יכול לחסל גם חידקים ?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/12/2014 | 14:36 | מאת: רות

דחוף- .....בביתי אדם חולה ,מערכת חיסונית ירודה. מהתרופות יש לו שלשולים כרוניים . החשש שחידק מסוג אי-קולי, סלמונלה, או עמיד מביה'ח) ידביק בכביסה את מחזורי הכביסה הבאים...וכך כל המשפחה תדבק וכ'ו וחוזר חלילה. (במאמרים מציעים הרתחה ויבוש בשמש)האם יש אבקת כביסה נגד חיידקים.(ולא נגד אלרגניים)?

אין אבקות כביסה שמחסלות חיידקים. אפשר להשתמש בהשריה באקונומיקה אם הכביסה לבנה. אחרת, הרתחה עם אבקת כביסה ויבוש בשמש.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות