בהריון ולחוצה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/11/2014 | 16:13 | מאת: נופר

שטפתי ירקות ולא שמתי לב שהיה בכלי של הסבון אקונומיקה ואכלתי את הירקות זה מסוכן?

אם היתה בעיה הסיכון לך גדול עשרות מונים מאשר לעובר, אך כמו שאמרת, את לחוצה. בתהליכי שטיפה של ירקות במסעדות, מוסדות חינוך, בתי חולים ועוד משתמשים בסבון ואקונומיקה למניעה של זיהומים. כאשר, מקפידים לשטוף את הירקות לפני שאוכלים אותם. אם נשאר שאריות אקונומיקה, הטעם והריח די מגעילים. אם אכלת ולא הרגשת כנראה לא נשאר כלום ואין בעיה. ואם גם היה טיפטיפה אין עם זה בעיה בריאותית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות