עמוד חשמל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/11/2014 | 11:20 | מאת: מיכל

בוקר טוב מספר שאלות בבקשה : כיצד ניתן לבדוק את השנאי בעמוד חשמל ברחוב שלי מה העוצמה וכו' ( האם יש נתונים בחברת חשמל ) או מישהו עורך בדיקות כמה צריכה לעלות בדיקה פרטית ? תודה רבה

מתקני חשמל ציבוריים נבדקים בזמן ההתקנה שלהם, כאשר מתבצע בהם שינוי או כאשר יש בעיה ובאופן תקופתי לוודא תקינות. הבדיקה על ידי חשמלאי בודק (בעל רשיון מתאים, לא כל חשמלאי) תמצאי חשמלאי בודק עם אישורים, תקבלי הצעת מחיר ממנו (אין תעריף מוגדר).

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות