נעילת דלתות יציאת חירום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/11/2014 | 20:26 | מאת: dave

שלום, רציתי לדעת האם מותר לי להתקין אביזרי נעילה בדלתות החירום של העסק הנעילה תתבצע רק לאחר סיום הפעילות והמנעולים יוסרו ויפתחו מחדש בתחילת יום העבודה

דלתות חרום צריכות להיות פתוחות בכל זמן, מאחר שמצב חרום הוא לא מתוכנן, ואין זמן להתחיל ולחפש מפתחות. נכון שבלילה אתם לא במקום, אך יכול להיות אירוע שכוחות חיצוניים יצטרכו לטפל בו והדלתות החסומות עלולות להוות בעיה. אך, מטעמים של בטחון וביטוח העסק, אפשר לקבל לפעמים אישור לנעילה. לשם כך אתה צריך לפנות לכיבוי אש שאישרו את העסק שלך. רק אם הם יגידו בכתב שאפשר, תוכל לבצע הנעילה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות