בהמשך לתשובתך מלפני שבוע

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/10/2014 | 23:47 | מאת: אלי

תודה על תשובתך אך ברצוני להבהיר את השאלה לגבי החשילה לפוליאריטן המוקצף. השיפוץ נעשה במשרדי הפרטי ולכן עזרתי למשפץ. מדובר בשיפוצניק שאינו מיומן בעבודה עם החומר שללא ספק פורר את הלוחות בכדי לתחוב את הפוליאריתן למקומות שונים. לאחר העבודה במשרד היו מעין סיבים של החומר. השאלה היא עד כמה חמורה חשיפה חד פעמית כזאת לחומר.

לא אין בעיה בחשיפה חד פעמית ומזדמנת לפירורי החומר. גם חשיפות ארוכות לא בעיתיות כפי שנענת בתשובה הקודמת. אם קיים סיכון הוא בנשימה של הפרורים, ומאחר שהגודל שנותר גדול הוא לא עובר את מערכת הסינון של אף-פה ולא חודר לריאות. אם היה חודר, היית מרגיש מיד - שיעול שהיה מסלק החלקיקים החוצה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות