חומר אמבטיה לתינוקות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/10/2014 | 14:43 | מאת: שקד

שלום, ביתי בת שנה וחודשיים מתרחצת מאז שנולדה באמבטית פלסטיק זולה שקניתי בחנות לציוד תינוקות. האם יש סכנה במידה והפלסטיק מכיל BPA או חומרים אחרים ? האם יש תו תקן המתייחס לחומרים של אמבטיות כאלו?

BPA נמצא בפלסטיק ממשפחת הפוליקרבונט. הוא לא נמצא ברוב המכריע של סוגי הפלסטיק. סביר שהאמבטיה עשויה מפוליאתילן או חומר דומה ולו אין צורך להוסיף BPA. BPA מוסיפים לפוליקרבונט כדי לקבל חומר קשיח, שקוף ויפה, וזה ממש לא המקרה באמבטיה. אפשר לראות את סוג החומר ממנו עשויה האמבטיה. מספר בתוך 3 חיצים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות