חומרים בתוך ספות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/10/2014 | 19:09 | מאת: יקי

שלום, אני מעוניין לרכוש סט ספות מסויים אך מבקש לברר האם החומרים מהם מורכבת הספה הינם מסוכנים. החומרים הינם: קצף פוליאורתן 20 ק"ג/מ"ק, פוליפרופילן לא ארוג קצף פוליאורתן 25 ק"ג/מ"ק קצף פוליאורתן גמיש במיוחד (קצף קר) 35 ק"ג/מק אריג סיבי פוליאסטר חלולים, ספוג זיכרון מקצף פוליאורתן 50 ק"ג/מ"ק, מילוי פוליאסטר 10% קצף פוליאורתן חתוך/ 90% סיבי פוליאסטר, סיבי פוליאסטר חלולים פוליפרופילן לא ארוג פוליפרופילן לא ארוג הרכב כולל: 44% כותנה, 41% ויסקוזה, 11% פוליאסטר, 4% פשתן תודה רבה

פורום זה איננו נותן עצות לרכישות או אי רכישות. כמו כן אין דרך להגיד בודאות מלא אם מסוכן או לאו. מתוך הרשימה (מלבד החומרים האלה יש עוד ולא ניתן להתיחס אליהם), אל מה שהוצג הם חומרים סטנדרטיים המקובלים לריהוט ולבניה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות