פוליאריטן מוקצף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/10/2014 | 10:28 | מאת: אלי

ביצעו במשרדי שיפוץ. המשפץ השתמש בלוחות של פוליאריטן מוקצף, חתך אותם ואף פורר כדי להכניסם בין לוחות גבס. בשלב מסויים אני עזרתי בחיתוך. עד כמה אירוע בודד מסוכן לבריאותי והאם כדאי לי להיזהר כעת כשאני עובד במשרד? תודה.

קודם כל, במקום העבודה לא בהכרח יש ביטוח למקרה שיקרה לך משהו כאשר אתה עוזר למשפצים ולקבלנים חיצוניים, זה יכול להיות כל פגיעה בלי קשר לפוליאוריתן. מאחר שמדובר בלוחות מוכנים, אין סיכון מהתפוררות. לטווח הארוך, החומר משמש לבידוד ואין בעיה ביום-יום. החומר נמצא כבידוד ברוב הבתים בארץ. במקרה של שריפה סיפור אחר, בעיתי, כי משחרר חומרים רעילים ביותר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות