אלומיניום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/10/2014 | 11:24 | מאת: שושי

נכתב כאן לגבי המלצה לא להשתמש בסיר אלומיניום לצורך אפיית ג'חנון. אך לא מצאתי תשובה לאפשרות: א. אם המארחים השתמשו בנייר אפייה,האם יכול לעזור? ב.אם לא היה מגע ישיר עם הסיר אלא בשכבות הבאות בכל זאת יש מעבר חומר? ג. האם רק אם רואים חתיכות על האוכל סימן שעבר,ואם לא אז לא?כלומר יכול להיות מצב שלא? תודה רבה

אם היית קוראת התשובות, אלה שניתנות לך ואלה שדגו בנושא, התשובות לכל השאלות החוזרות שלך כבר ניתנו. נאמר שוב ושוב אם אין מגע עם חומר מסוכן, אין פגיעה. אם שמת ניר אפיה, אין מגע בין האלומיניום לאוכל! וזה פתרון.

11/10/2014 | 19:31 | מאת: שושי

אך אם לא הניחו נניר אפייה ,ולא רואים חתיכות אלומיניום מסיר זה,יכול להיות שלא היה מעבר? ב. אם הניחו תבנית אלומיניום על הגריל,כולל תפוחי אדמה מצופים נייר אלומיניום ,האם יש בעייה נשימתית עם זה,או שזה אותו עניין של מגע עם האוכל? תודה

כבר שאלת את השאלות האלה יותר מפעם אחת וקיבלת תשובות. כבר הוסבר לך שלא מדובר בבעיה נשימתית אלא מגע ישיר עם האלומיניום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות