ריח של ספריי נגד גוקים בעבודה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/10/2014 | 11:14 | מאת: אור

שלום, זה כבר היום השני משבוע שעבר שאני מגיעה למשרד בו אני עובדת ויש בו ריח של ספריי נגד גוקים, (זה לא היה כך במהלך שנתיים האחרונות בהם אני מחזיקה במשרתי) מכיוון שהנני בחודשי הריון מתקדמים אני פניתי לאחראית והתרעתי על כך היא אמרה שבדקו עם המנקים ואף אחד לא ריסס שום ספריי כזה. אני חוששת שכשאחזור מהחופש( עובדת בחול המועד) שהריח ימשיך קולגות שלי לעבודה גם הרגישו בריח, אבל בהנהלתה מתנערים מכך ואומרים כי אף מנקה לא ריסס.. מה עליי לעשות? איך עליי להתנהל? האם יש גוף שאוכל להתקשר שיבואו לבדוק? תודה מראש,

ריח לא מלמד בהכרח על סיכון. יש חומרים מאוד מסריחים שהם לא מסוכנים ויש חומרים ללא ריח או עם ריח נעים שמאוד מסוכנים. אז, מאחר שכולם אומרים שלא בוצעה הדברה, כנראה שלא בוצעה הדברה או ריסוס. גם אם את בהריון מתקדם, למה את בכלל חושבת שצריכה להיות בעיה עם להריח מעט ספריי נגד ג'וקים? אם מסוכן לך מסוכן לכולם ברמה של הרעלה, ואם לא מסוכן לאחרים, גם לך לא מסוכן ואין קשר להריון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות