חיתוך פיצה על פלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/10/2014 | 00:21 | מאת: מרדכי

שלום רב, האם זה בריא לחתוך פיצה שהרגע הכנתי אותה בתנור, על קרש חיתוך העשוי פלסטיק? האם הפלסטיק לא משחרר חומרים רעילים לתוך המזון החם שעליו? תודה. מרדכי

מה זה משנה אם זה פיצה? קרש חיתוך המיועד לשימוש עם מזון לא מהווה בעיה. גם 99% מהפלסטיקים לא יקרה איתם שוב. אם הפלסטיק נמס מהחום לא מתאים. ונניח לשם הדיון שישתחררו חומרים, מה שלא קורה בפלסטיק המיועד לשימוש עם אוכל, וזה נאמר שוב ושוב בתשובות רבות, הם גזים והם לא נכנסים לתוך האוכל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות