חשיפה אפשרית לחומר הדברה בהריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/10/2014 | 14:22 | מאת: רוני

שלום רב, האם יש סיכון, בזמן הריון (שבוע 34) באכילת מאפה בטעות בכף יד שנגעה לפני כן בירק לא שטוף בסופר? (בדיעבד שמתי לב שלכף היד הייתה ריח של חומר הדברה) האם יש צורך בביצוע בדיקה מסוימת או שזה לחץ מוגזם? תודה רבה

הגזמה ענקית!!! 1. זה שהפרי לא שטוף לא אומר חומר הדברה 2. הריח הוא של חומרי המילוי. כמות חומרי ההדברה הנה חלקי אחוזים, וכל השאר תוספי מילוי. יש להם ריח, הם בהרבה פעמים אבקתיים ובזה נגעת. 4. גם אם כן הכמות אפסית, ההיסטריה חוגגת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות