מקרר משומש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/09/2014 | 13:46 | מאת: מייק

שלום רב, אני גר בדירה של חדר אחד, וקבלתי מבעל הבית מקרר משומש מהדגם: art202 whirlpool. מדינת ייצור איטליה ושנת ייצור 1999. נאמר לי שהדייר הקודם אמר שהמקרר לא מקרר טוב, והתחלתי לחשוד שייתכן שיש בו דליפת גז. נסתי להבין איזה גז ממולא במקרר זה, אך לא היה כתוב על אף תווית על המקרר(לפחות לא מצאתי). הייתי רוצה לדעת אם ייתכן שהמקרר ממולא בגז רעיל, ומכיוון שיש לי דירת חדר קטנה , אז אם יש דליפה קטנה ממנו,זה יכול להצטבר ולהוות בעיה בריאותית? תודה. דודו.

אם יש דליפת גז, זאת אומרת שהמקרר לא ממש מקרר, ואז האוכל שבו לא יחזיק מעמד ויתקלקל מהר. אם לא מתקלקל המקרר תקין ואין בריחת גז. מבחינת סיכוני הרעלה, גזי מקרר אינם רעילים. הבעיה שלהם היא שהם פוגעים בשכבת האוזון, ולכן לא טוב שהם משתחררים לאוויר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות