Pvc לציפוי רצפה לחדר תינוק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/09/2014 | 21:41 | מאת: שירלי

שלום רב, קניתי לחדר התינוק ציפוי רצפה ענק מחומר pvc בדרום תלאביב. המטרה היא שהתינוק יזחל עליו אולם קראתי בכל מיני מקומות שחומר זה מסוכן האם נכון הדבר ?

חבל שהשאלה לא הגיע לפני שהלכת לקנות. כי לא כל כך מומלץ. אמנם שחרור החומרים מ PVC איטי ביותר, אך התינוק יזחל עליו בגיל מאוד צעיר, אז מתוך זהירות יתר, עדיף שלא.

25/09/2014 | 21:29 | מאת: שירלי

תודה רבה רבה. הוצאתי את המשטח מהבית.

26/10/2014 | 15:48 | מאת: שירלי

הי, התייעצתי איתך בעבר לגבי ציפוי רצפה העשוי pvc. גיליתי שבחדר תינוקות במשפחתון של בני בן ה8 חודש ישנו משטח pvc הגננת לא מצאה סימוכין לטענתי שחומר זה מסוכן. תוכלי לקשר אותי להנחיות או מאמרים בנושא כדי שאוכל להראות לגננת את הבעיתיות הקיימת? המון תודה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות