שימוש קוטל עש דשא המכיל ביפנטרין כאשר יש כלב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/09/2014 | 21:11 | מאת: גימבו

דר קויפמן שלום ברצוני להשתמש במוצר הנקרא מקסגארד ומכיל ביפנטרין. יש לי כלב שמתרוצץ בגינה ואף אוהב לאכול דשא. האם בטוח להשתמש בתכשיר וכמה זמן (אם בכלל) צריך למנוע מהכלב גישה לדשא תודה

ביפנטרין הנו קוטל חרקים ברמת סיכון נמוכה יחסית, אך עדיין החומר רעיל ומסוכן לאנשים ולבעלי חיים. בכל שימוש בכל תכשיר יש סיכון. והחברה מזהירה מהסיכון בחומר, אך לא מגדירה זמן. אפשר לפנות לחברה שתספק לך המידע הפרטני לגבי הזמן שיש למנוע מהכלב (וגם אנשים) להתרוצץ בדשא. אם יש חששות, אפשר להזמין מדביר מוסמך שיבצע ההדברה ויספק מידע משלים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות