אבקת סודה לשתייה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/08/2014 | 16:01 | מאת: מיטל

בטעות כשרציתי לנקות עם אבקת סודה לשתייה,נשפכה לי על היד התערובת היכן שיש פצע בינוני פתוח,האם זה עובר דרך העור לכדי מסוכן? תודה

אם עושים נקיונות ויש פצע שמים כפפות, או חבישה כדי למנוע זיהומים. ולגבי אבקת סודה לשתיה. אין סיכון ואין בעיה. סודה לשתיה מתפרקת למים ופחמן דו-חמצני, ושני חומרים אלה הם חלק מהחיים שלנו ונמצאים בגוף שלנו, כולל בדם, בריאות, במערכת העיכול.

25/08/2014 | 22:02 | מאת: מיטל

אך בכל ריכוז אין בעיה? וכמה זמן לוקח לזה להתפרק ולצאת מהגוף? תודה

1. האם קראת את התשובה לפני שהמשכת לשאול?! - מים ופחמן דו-חמצני? כמה זמן עוזבים את הגוף? באמת, מים ואוויר? 2. כל כמות, אין סיכון בחומר הזה. 3. החומר כלל לא יחדור, ואם כמות אפסית חודרת היא מתפרקת מידית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות