מרכיבים של קרם ידיים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/08/2014 | 19:29 | מאת: רחל

אודה לך אם תוכלי להגיד לי האם יש במרכיבים הר"מ חומר או חומרים שידוע שהם מזיקים לידיים או לבריאות בגלל שימוש יומיומי. AQUA/WATER, GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE,MYRISTYL MYRISTATE, BENZOIC ACID, BIFIDA FERMENT LYSATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER, CAPRYLYL GLYCOL, OLEA EUROPAEA OIL/OLIVE FRUIT OIL, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL/APRICOT KERNEL OIL, SODIUM POLYACRYLATE, PARFUM/FRAGRANCE תודה.

מרכיבי קרם הידיים די בסיסיים. חלקם כמובן מיותר ולא משפיע על עור הידיים החיצוני, חלקם בכמות קטנה ביותר שאין לה השפעה. יש לזכור קרם ידיים בא במגע עם העור החיצוני, תאי עור שסיימו את חייהם. שני המרכיבים הראשונים, שהם בכמות הגדולה ביותר בקרם הנם: מים וגליצרין. שני חומרים מוכרים וידועים שבודאי את מכירה. אם אין אלרגיה לחומרים, או בעיה רפואית בידיים, סדקים, פצעיים, אז לא אמורה להיות בעיה להשתמש לטווח ארוך בקרם הידיים לשימוש חיצוני.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות