מדפסת ליזר-ריח הדפסה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/08/2014 | 15:31 | מאת: שיר

בזמן הדפסה של דפים,במדפסת לייזר ביתית ,יש ריח חזק אחרי ההדפסה אפילו של מספר דפים, האם זה מסוכן לנשימה ,גם במעט? תודה

בתהליך פעולת מדפסת לייזר אין הווצרות של ריח. אם יש ריח הוא לא מתהליך ההדפסה. מאחר שלא ברור אם יש בכלל ריח ומה מקורו, לא ניתן להתיחס אם הוא מסוכן או לאו.

19/08/2014 | 14:46 | מאת: שיר

אז לא ברור מה זה הטיונר שרוכשים לצורך ההדפסה? אם כאמור היא מצויינת כמדפסת לייזר ג'ט?

ברור שיש טיונר. אם את רוצה, תחפשי קבצים ותלמדי על דרך פעולת מדפסת לייזר. שימוש בחומרים לא מלמד שיש ריח או שהוא מסוכן. 1. מדפסות לייזר אין ריח בשימוש 2. אין פליטה של חלקיקים לאוויר 3. הטיונר, מכיל חומרים שאינם מסוכנים לסביבה 4. לא נוצרים חומרים מסוכנים מפעולת הלייזר

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות