חולצות ביה"ס

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/08/2014 | 16:57 | מאת: שיר

ביתי רוצה לקנות חולצות בית ספר ולהדפיס סמל בחנות קטנה שעוסקת רק בהדפסות על חולצות האם זה מסוכן להיות בסביבה של חנות זו?יש להדגיש שהחנות קטנה וסגורה לעומת חנות גדולה. האם לא בריא ללכת לשם ולשהות שם למשך זמן?

שיטת ההדפסה היא גיהוץ מדבקה על החולצה. אז זה כמו גיהוץ. במהלך הגיהוץ אולי יש מעט ריח כמו בכל גיהוץ. ריכוזים אפסיים, לא אמור להוות שום הפרעה בריאותית.

10/08/2014 | 09:53 | מאת: שיר

רציתי להוסיף ,שהם מדפיסים בשיטת גיהוץ זה, במהלך היום גם מדבקות של תמונות בגודל גדול,ולא רק סמלים של בית ספר קטנים. מה לגבי זה? תודה

התשובה זהה

13/08/2014 | 21:40 | מאת: אודליה

אני לא מכירה את תהליך ההדפסה על החולצה אז אני לא יודעת להגיד לך האם זה מסוכן מבחינת ריח, חומרים אסורים וכו'. בכל מקרה אם זה מטריד אותך את יכולה להמליץ לה להזמין בחנות אינטרנטית שמתמחה בזה ונקראת פשוט "תלבושת". כך, היא לא תצטרך לצאת מהבית ותקבל את החולצות במשלוח עד אליה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות