שלום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/07/2014 | 15:37 | מאת: תמי

שלום רב, ניסיתי להסיר אבנית מקומקום חשמלי באמצעות לימון שהרתחתי בתוך הקומקום. לא זו בלבד שהאבנית נותרה אך ראיתי ששכבה של בסיס הקומקום התקלפה. האם במצב כזה יש בעיה להשתמש בקומקום (זהו הקומקום הסטנדרטי ("הבריאותי"9) של קנווד. אודה על תשובתך

החלק הזה לא קשור לנושאי הפורום: כנראה שכבת האבנת גדולה מדי בשביל לימון אחד. בדרך כלל משתמשים במלח לימון ולא במיץ לימון. אם ירדה שכבה, כדאי לפנות לחברה (אם הקומקום באחריות) כי זה לא קורה מקצת מיץ לימון. אם ירדה שכבה של ההגנה על הקרקעית של הקומקום יש סכנה שאין איטום והפרדה ועלול להיות מגע מים עם חשמל ורצוי לא להשתמש בקומקום.

28/07/2014 | 23:06 | מאת: תמי

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות