מתכות בתותבת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/07/2014 | 23:13 | מאת: מ

האם לסגסוגת של כרום וקובלט שמשמשת בתותבות עלולה להיות השפעות טוקסיות מצטברות? תודה.

כל מתכת כבדה שעלולה להצטבר בגוף, עלול להיות לה השפעות מצטברות. להשפעה של רעילות (טוקסי) רק אם בולעים בבת אחת את התותבת ולתוך הגוף יחדור כל המתכת שבונה את התותבת. באופן רגיל, התותבת חזקה ורק כמות אפסית עלולה לחדור לגוף, ולא תגרום להרעלה. תןפעה אחרת היא אלרגיה לחומרים בתותבת. אם יש תתפתח תוך יום-יומיים לא לאחר זמן ארוך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות