שיעולים רק בשינה בממד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/07/2014 | 12:52 | מאת: מיטל

שלום! לאחרונה אני מבחינה שבני בן השנתיים מתחיל להשתעל שיעול לח ויבש עם ההשכבה ולאורך השינה . גם בצהריים וגם בלילה. החדר שלו הוא ממד שאותו אני מקפידה לאוורר בכל יום. דירתנו בקומה החמישית ויש לנו מערכת מיזוג מרכזית. כשהו מחוץ למיטה אין בכלל שיעולים. עשיתי קישור אסוציאטיבי עם הממד וכל הידוע על גאז ראדון בהקשר. האם זהו קישור הגיוני?

לא קשור לראדון, אם בכלל יש ברמה חריגה בממ"ד. ראדון נמצא בכמות קטנה בכל מקום. אין לו ריח, ולא טעם. הגוף לא מרגיש אם הוא נושם ראדון או אוויר רגיל. יכולות להיות הרבה מאוד סיבות שכלל לא קשורות, הדרך הטובה ביותר היא להגיע לרופא הילדים שיבדוק אותו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות