מגבונים מתכלים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/06/2014 | 13:11 | מאת: גל

האם ידוע לך על מגבונים שמתכלים ולא מגבונים שרק כתוב עליהם מתכלים ושהם בכלל לא מתכלים. על אריזות שונות כתוב מתכלים ומסתבר שזה לא נכון. עובדה היא שפרסמו בעתונות ובתקשורת שאסור לזרוק לשירותים גם את המגבונים המתכלים כי הם לא מתכלים וסותמים את הביוב. תודה.

לצערי את צודקת. אין דבר כזה מגבונים מתכלים. יש כאלה שהם נייר עבה יותר ומתנהגים במו ניר טואלט. אך, חברות כותבות, אנשים קונים וחושבים שהם מגינים על הסביבה וכל מה שהם עושים זה להעשיר את היצרנים שגם משקרים להם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות