החלקת שיער

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/06/2014 | 16:21 | מאת: חגית

שלום , מזה תקופה ארוכה שאני רוצה לעשות החלקה ונמנעת מכך.החלקה יפנית אינה מתאימה לשערי ולכן תיאורטית ,מכמה ספרים הבנתי שתתאים לי החלקה משקמת.איני עושה זאת עד כה בשל אי הודאות איזה מוצר הנו בטוח לשימוש ובטח לאחר שידור הכתבה בכולבוטק.האם יש דרך לדעת אילו מוצרים ספציפיים להחלקה מאושרים על ידי מ הבריאות ?

פורום זה לא עוסק בנושאי צרכנות. כתוב על מוצר מאושר על ידי משרד הבריאות, כאשר הוא מאושר. וזה נכון לגבי כל מוצר הנדרש לאישור משרד הבריאות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות