רטיבות בקיר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/04/2014 | 16:34 | מאת: מודאגת

שלום, לפני כמס' חודשים היתה בדירה נזילה שגרמה לרטיבות על הקיר, הנזילה היתה מאחד הצינורות, נתבקשתי להשאיר את הקיר לא מסויד עד שיתייבש, כשבועיים ואז הקיר סויד. בכל אופן, למיטב הבנתי, חומרת הבעיה הגיעה לרמת רטיבות ולא חלילה עובש, אז עזבתי את זה. לאחרונה יש לי בעיות נשימה, של נזלת וכאבי גרון בנוסף לחום. השאלה שלי היא, האם רטיבות בקיר מהווה סיכון כבר עוד לפני שמגיעה למצב של עובש? תודה מראש.

קודם כל תלכי לרופא, שיבדוק ויתן לך טיפול. לאחרונה זה אומר יותר מיום או יומיים, אז את ממש מאחרת כבר להגיע לקבלת טיפול רפואי. רטיבות לפני חודשים לא צריכה להשפיעה לאחר זמן רב כל כך, וגם אם רטיבות, הסימפומים שאת מתארת לא מתאימים. אין שום קשר לעובש. עובש לעיתים רחוקות גורם לבעיה. במקרה של אלרגיה או עובש מיוחד, שאין בארצנו החמה והיבשה.

19/04/2014 | 09:58 | מאת: ...

לא התכוונתי להרגיע, רק להסביר. לכי לרופא. לא משנה הסיבה, יש לטפל בסימפטומים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות