אגוזים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/04/2014 | 00:31 | מאת: תמר

שלום רב, שמעתי שלא ממולץ לאכול קשיו לא קלוי כי הוא מכיל רעלנים המזיקים לגוף וכי תהליך הקליה מנטרלם - האמנם? ושאלה נוספת: נאמר לי כי אגוזים מפתחים רעלנים אם לא אוכלים אותם מיד כשפותחים את האריזה שלהם - האמנם? תודה

אגוזים הם אוסף גדול של מרכיבים, כל אחד התנהגותו שונה, כמו גם טעמו. חבל שיועצי אחיתופל מספקים מידע חלקי או שגוי. בהתיחס לאגוזי קשיו, מה שאת קונה בחנות אלו כבר אגוזים שטופלו. אין אפשרות לקנות קשיו עם קליפה, לא חיצונית ולא פנימית כי יש בהם חומרים רעילים שמסירים אותם בתהליך מיוחד לפני ההגעה לצרכן. קלויים זה כבר שלב שתלוי בך מה טעים לך. אלה המגיעים לחנות לא קלויים בטוחים בדיוק כמו הקלויים, רק הטעם והערך התזונתי שונים מעט. אז תאכלי ותהני לגבי רעלנים, מה דעתך? כל העולם יתן לאוכלי האגוזים לקבל הרעלה? ומה כל כך מיוחד באריזה של אגוזים שרק אם פותחים האריזה הם משחררים רעלים? לא סביר. תפתחי האריזה, תאכלי, תסגרי שוב, ותמשיכי לאכול בהזדמנות מאוחרת יותר. בכל ירק ופרי יש חומרים רעילים ומסוכנים בכמויות קטנות שהגוף שלנו יודע להתמודד איתו. לכן, כל דבר אוכלים במידה ולא מגזימים אז הגוף מסתדר טוב מאוד.

16/04/2014 | 14:54 | מאת: תמר

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות