עבודת מעבדה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/04/2014 | 13:50 | מאת: מישו

האם יש סכנת הידבקות של עובד מעבדה, שמטפל בתרביות תאים נגועות במיקופלסמה? המיקופלסמה הרי מאוד מדבקת בין התאים השונים, אז האם עלולה להדביק גם את העובד במקרה שזה סוג הומני?

אם את/ה עובד/ת מעבדה עם גורמים מדבקים אתם לאחר הכשרה והדרכה מתאימה, ואתם יודעים שאם דוגמא מזוהמת יש תמיד חשש להדבקות אם עובדים לא בדיוק לפי ההנחיות. אם המיקופלסמה מזוהמת יש סכנה של הדבקה אם באים איתה במגע ישיר. לכן, עובדים באופן בטוח ואז לא צריכה להיות בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות