תיק בית ספר בטמפ גבוהה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/04/2014 | 10:59 | מאת: שושי

אני יודעת ששאלתי בעבר לגבי סוללות במכונת כביסה, וגם לגבי בגדים המכילים את החומר ספנדקס באחוז מסויים בבגד בכביסה בטמפרטורה גבוהה, אך כאן המקרה שונה. מכיוון שרוב התיק נראה שאין בו בד בכלל ועשוי מניילון מסוג מסויים ובטעות הוכנס למכונה בטמפרטורה של 40 מעלות עם בגדים נוספים, מה ההשפעה על התיק מבחינת הרכבו להמשך שימושו, האם הבגדים הושפעו מחומר הניילון הזה בחום? תודה

השאלות דומות ולא זהות. טמפרטורה של 40 מעלות לבגדים ולחומרים האלה איננה גבוהה בכלל. זה כמו יום קיץ חם למשך שעה לא יותר. אז מה אם יש בתיק פלסטיק? חלקו או רובו, לא משפיע ולא משתחרר, ולא נספג ואין שום בעיה.

11/04/2014 | 17:35 | מאת: שושי

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות