גן שעשועים חדש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/03/2014 | 08:46 | מאת: מיכל

בנו לידנו גן שעשועים חדש עם משטחי גומי נגד החלקה וסככות. יש שם ריח חזק מאוד כבר מס' שבועות שלא יוצא למרות היותו של הגן בשטח פתוח. כנראה מהמשטח, מהדבקים או מהצבעים של המתקנים. מצד שני, המקום פתוח וילדים כבר משחקים שם. האם זה בסדר לילדים? אני יודעת שלילדים יש יותר סיכוי לפתח אסטמה, גירויים בעור וכו'

נפלא שאת חרדה רק ממה שאת מריחה. יש הרבה יותר חומרים מסוכנים בסביבה שלך שאת לא יכולה להריח. נוכחות אי נוכחותריח לא מהווה מדד לסיכון נשימתי. בבית שנראה שהוא בטוח, האוויר בו מזוהם לעיתים רבות הרבה יותר מאשר האוויר בחוץ. כי אלו החיים, זו סביבת הקיום. בכל מקום יש חומרים. גם בתחנת הדלק שאת ממלא דלק והילדים איתך הם חשופים לחומרים מסוכנים. אם יש ילדים רגישים, יש לטפל בהם בתנאים מיוחדים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות