חג שמח!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/04/2013 | 21:53 | מאת: מתמודדת

הרבה שמחה ואור של אחדות. אור של אמונה ואהבת חינם.. אור של שירה וכוח. אור של תקווה! אור שיגרש את החשיכה.. חג שמח לכולכן.. צאו קצת.. נסו להתמקד בשמחה ובהווי.. ולא בריח הרע וכד'.. נסו להתחבר לשירים ולשיר על אף שזה בכוח.. כי רק אם ננסה - נצליח! מקווה מאוד לאמץ את הדברים למרות שמר לי קצת בפנים.. בואו להדליק איתי את האור.. מחכה לכן- מתמודדת.

27/04/2013 | 22:10 | מאת: מציאות אחרת

מתמודדת יקרה, תודה על הברכות והאיחולים שאיחלת כאן לכולנו. מברכת אותך באותם איחולים בדיוק. מי יתן ותוכלי תמיד תמיד לראות את האור, גם אם הוא מתחבא מאחורי העננים. מן הסתם כדי שנדע שיש חושך חייב להיות גם אור, אחרת לא היינו מרגישות בהבדל..... והלוואי שכולנו נדע ונרגיש שאנחנו אור קטן, וביחד ניהיה אור איתן. יודעת שזה נאמר בדרך כלל בחנוכה אבל לצורך העניין זה מתאים לכל ימות השנה. איתך, שלך - מציאות אחרת

27/04/2013 | 23:32 | מאת: מתמודדת

תודה על תגובה מהירה!! אמן! ונכון- כל אחד הוא חלק אור קטן (גדול) וכשכולם יחד מתחברים נוצר אור איתן! חיבוק- מתמודדת.

28/04/2013 | 05:24 | מאת: בוחרת בשינוי

ועל זה רק אמן גדול ........חג שמח