שאלה בנוגע לסם אונס

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/09/2010 | 23:10 | מאת: אנונימית

לפני מעט יותר מחודש יצאתי לבלות במועדון ושתיתי אלכוהול שידיד רכש עבורי. תחילה הרגשתי עייפות קשה,אך ככל שהזמן עבר התחלתי לחוש בחוסר יציבות, סבלתי מהקאות והרגשתי כי הגוף שלי נעשה כמעט משותק. למחרת בבוקר נמחקו לי חלקים רבים מאותו ערב, וכששיתפתי את חבריי הם הסבו את תשומת לבי ואמרו כי התופעות הנ'ל מאוד דומות לשימוש בסם אונס. האם ישנה בדיקה שאוכל להוכיח/להפריך זאת למרות שעבר זמן רב? תודה רבה

15/09/2010 | 23:53 | מאת:

מצטערת על החויה על חוסר הודאות חוסר האונים אני בספק....אם ניתן לבדוק אחרי כל כך הרבה זמן, הדרך היחידה היא לפנות למשטרה הם ידריכו מה ואם ניתן לעשות דבר מה, ואולי יתברר שיש תלונות נוספות בכל שאלה יעוץ את מוזמנת לפנות כאן בשבילך אידה עו"ס MSW נפגעות תקיפה מינית

16/09/2010 | 00:00 | מאת: אנונימית

תודה רבה על המענה המהיר! צלצלתי ל1202 שכביכול אמורים להיות זמינים 24 שעות אך במענה הקולי נאמר שהם לא יכולים לקבל את שיחתי (ואני מנסה כבר יותר משעה) בדקתי יותר לעומק וגיליתי שמדובר ב28.8, מה שאומר שעבר פחות מחודש.. האם יש דרך אחרת חוץ ממשטרה? אני לא רוצה להגיש תלונה מאחר ואין לי שום הוכחה