לא יכולה לצאת מדיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/12/2016 | 21:40 | מאת: זוהרה

אני בדרך כלל בחורה שמחה ועליזה ופתאום כבר יומיים שאני בדיכאון ולא יכולה לצאת מזה תחושה של חוסר אונים גם החורף בחוץ שאי אפשר לצאת מהבית גם הבדידות יש לך הצעה מה לעשות? עם כן אני מאוד אשמח לעזרה.תודה

זוהרה שלום

זוהרה שלום יומיים זה עדיין לא מוגדר כדיכאון, רק אחרי שבועיים אפשר להגיד שזה דיכאון, יכול להיות שזה פשוט יעבור, אול זה גם ההשפעה של מזג האויר הגשם והקור ומחשיך מוקדם, את יכולה להקפיד להיות עסוקה, לתכנן סדר יום שיהיו בו גם פעילויות מהנות וגם ספורט, יש מקום להיות אופטימיים , אם זה לא יעבור אפשר בהמשך להוסיף דברים אחרים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש