מצב רוח ירוד בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/12/2016 | 12:54 | מאת: אנונימית

שלום רב. אני נמצאת כרגע בגיל המעבר עשו לי לא מזמן ביופסיה והתשובה שקיבלתי שזה הורמונלי ויש לי מצבי רוח ירודים מדי פעם גם עייפות רבה הלכתי לרופא הוא אמר שאין מה לעשות עם זה כרגע זה שייך לגיל המעבר גם הופסק לי המחזור איך אני יכולה להקל על עצמי במצבי רוח ירודים? אני מודה לך.שבוע טוב

שלום, אם מצב הרוח התחיל רק עכשיו אפשר אולי לעשות משהו במישור ההורמונלי , לשם כך כדאי להתייעץ עם רופא גנקולוג, בנוסף השאלה היא האם משהו נוסף השתנה לאחרונה, כמו ילדים שעוזבים את הבית, שינוי בעבודה דאגה לבריאות או כל שינוי אחר. אם זה לא הבסיס לשינוי במצב הרוח כדאי לעשות ספורט, להיות עסוקה בדברים שאת נהינת מהם ולקרא את הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש