עזרה עצמית לחזור לשגרה ולשמחה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/12/2016 | 19:12 | מאת: גליה

שלום עירית אני מרגישה שחרגתי מהשגרה שהייתי רגילה אליו והמצב רוח שלי ירד אני עוברת משבר בגלל פרידה מחבר איך אני יכולה להחזיר לעצמי את השגרה והשמחה?

גליה שלום פרידה מחבר בעיקר אם זה היה קשר משמעותי היא כואבת ואי אפשר להתעלם מזה, כך שכרגע בסדר לא להיות שמחה. שגרת חיים זה אכן חשוב מאד חשוב לתפקד ולהיות עסוקים בדברים הרגלים שהיו גם קודם כגון עבודה, וגם חשוב להיפגש עם חברים לעשות את מה שמשמעותי ומהנה, ומומלץ גם להוסיף ספורט . בהצלחה עירית

12/12/2016 | 14:58 | מאת: גליה

וזה בנוסף לפרידה מחבר זה קשור לעבודה.עבדתי בעבודה מדהימה ונקשרתי לאנשים שם ופתאום פוטרתי אני קמה בבוקר ללא מטרה כמובן גם הפרידה מהחבר הכל ביחד איך באופן מעשי אני יכולה לצאת מהדיכאון הזה שפוקד אותי עכשיו ללא תרופות ועזרה פסיכולוגית? תודה.

מנהל פורום שווה לכל נפש