קושי בהרגשה כללית ובכעסים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/11/2016 | 13:25 | מאת: ענבר

היי עירית אני גרה בגבעתיים וזו פעם ראשונה שאני בפורום ראיתי את הפורום שלך ויש לך פורום מקסים.הבעיה אצלי שיש לי הרגשה כללית לא נעימה וכאשר אני כועסת קשה לי לשלוט על עצמי אני עונה בלי לחשוב בכעס ואחר כך אני מצטערת ונכנסת להרגשה לא טובה איך אפשר להתמודד עם הבעיה הזאת? תודה.

ענבר שלום אני מבינה שאת עונה באימפולסיביות ובכעס וזה לא יוצא טוב לדעתך. אפשר לעשות כמה נשימות עמוקות ואיטיות זה סוג של הרפיה לפני שעונים, בנוסף לבנות סולם כעסים לרשום את כל המצבים המכעיסים שאת מצליחה לחשוב עליהם, לבנת אותם בצורה של היררכיה מהקל למכעיס מאד, ולהתחיל לנסח הצהרות מרגיעות לכל פריט כאשר מתחילים מהקל. למשל קחי נשימה עמוקה והירגעי, את לא חייבת להסכים לכל דרישה וכו'.אפשר גם להשתמש במודל דימיוני, צפייה וחקי של משהו שמבצע התנהגות זאת בהצלחה או בצורה שמוצאת חן בעיניך. בהצלחה עירית

28/11/2016 | 20:05 | מאת: ענבר

מנהל פורום שווה לכל נפש